Pater Aanhangwagen Service
Pater Aanhangwagen ServicePremium Hapert Dealer

Typen aanhangwagens

GROOTSTE ASSORTIMENT AANHANGERS VAN HOOGEVEEN

Bij Pater Aanhanger Service (PAS) vindt u een van de meest uitgebreide assortimenten aanhangwagens van de gemeente Hoogeveen en omstreken. Zo kunt u bij ons altijd de juiste aanhangwagen of trailer voor uw transportdoel vinden. Bezoek vandaag nog onze showroom in Pesse, wij helpen u graag verder!

HAPERT AANHANGWAGEN KOPEN IN PESSE

PAS is een Official Dealer van HAPERT en levert daarom alle series van dit toonaangevende merk. HAPERT aanhangwagens staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid. Welk type aanhangwagen u ook kiest; een HAPERT weet uw verwachtingen altijd te overtreffen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen aanhangers.

KIPPER AANHANGWAGENS

Alle kippers uit de HAPERT COBALT-serie zijn in staat om elke vracht veilig te laden, efficiënt te vervoeren en snel te lossen. Bij Pater Aanhanger Service in Pesse vindt u alle uitvoeringen van deze kippende aanhangwagen.

BAKWAGENS EN PLATEAUWAGENS

De AZURE-collectie bestaat uit de meest robuuste bakwagens en plateauwagens binnen de markt van open aanhangwagens. Dankzij het veelzijdige karakter kan elke HAPERT bakwagen en plateauwagen voor verschillende transportdoeleinden worden ingezet.

AUTOAMBULANCES

Binnen de HAPERT INDIGO-serie vindt u diverse autoambulances, waarmee u auto’s, machines en andere voertuigen veilig en efficiënt naar elke bestemming kunt vervoeren. In de showroom van PAS in Pesse zijn diverse INDIGO-modellen direct te bezichtigen.

GESLOTEN AANHANGWAGENS

Een aanhangwagen met gesloten opbouw is voor allerlei soorten transport in te zetten. Pater Aanhanger Service biedt daarom ook graag alle gesloten aanhangers uit de SAPPHIRE-collectie aan; van praktische bagagewagens tot professionele koelwagens.

COMPACTE AANHANGER MODELLEN

Zoekt u een compact model? HAPERT heeft hiervoor de BASIC-serie samengesteld, die u uiteraard ook bij ons in Pesse kunt vinden. Met een BASIC aanhangwagen kunt u kleinere ladingen probleemloos en veilig transporteren.

PAS LEVERT OOK MAATWERK AANHANGWAGENS

Pater Aanhanger Service is daarnaast ook gespecialiseerd in speciale trailers en maatwerk oplossingen. U kunt dan ook bij ons in Pesse een paardentrailer, motortrailer of ander type trailer kopen. Ook bouwen we maatwerk aanhangers, die perfect aansluiten op de specifieke transportwensen van onze klanten. Alle aanpassingen en speciaalbouw modellen worden in onze werkplaats in Pesse gerealiseerd.