Pater Aanhangwagen Service
Uw keuze:

DRIEWIELFIETS AANHANGER

Toon als:

Hier vindt u onze driewielfietsen aanhangers. De fietsenaanhangers worden bij ons geleverd met bijbehorende RDW COC-goedkeuringsverklaring (CVO). Wij maken de aanhangers die geschikt zijn voor (Senzup, Van Raam Easy RiderFun2Go of OPair) driewielers, duofietsen en standaard fietsen zelf en voor u op maat. De hieronder getoonde fietsenaanhangers worden standaard geleverd met oprijplanken, slot, sjorband, kortom u schaft bij ons een complete aanhanger aan. Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op.

1.400,00Incl. btw

PAS FIETSENAANHANGER VOOR LIGFIETS EN DRIEWIELER

Conditie
Nieuw
Eigen gewicht
90 kg

De aanhanger voor het vervoer van een driewielfiets en 1 of 2 ligfietsen is in alle gewenste maten beschikbaar. De getoonde fietsenaanhangers worden standaard geleverd met oprijplanken, slot, sjorband, kortom u schaft bij ons een complete aanhanger aan.

Details en opties
1.400,00incl. btw

PAS FIETSENAANHANGER VOOR FIETS EN TANDEMDRIEWIELER

Conditie
Nieuw
Eigen gewicht
90 kg

De aanhanger voor het vervoer van een tandemdriewielfiets en 1 of 2 standaard fietsen is in alle gewenste maten beschikbaar. De getoonde fietsenaanhangers worden standaard geleverd met oprijplanken, slot, sjorband, kortom u schaft bij ons een complete aanhanger aan.

Details en opties
1.400,00Incl. btw

PAS FIETSENAANHANGER VOOR DUOFIETSEN

Conditie
Nieuw
Eigen gewicht
90 kg

De aanhanger voor Duofietsen is in alle gewenste maten beschikbaar. De getoonde fietsenaanhangers worden standaard geleverd met oprijplanken, slot, sjorband, kortom u schaft bij ons een complete aanhanger aan.

Details en opties