Pater Aanhangwagen Service
Pater Aanhangwagen ServicePremium Hapert Dealer

Aanhangwagens

AANHANGWAGENS TE KOOP IN PESSE

U kunt bij Pater Aanhanger Service (PAS) in Pesse altijd de best passende oplossing voor uw transportdoel vinden. Wij leveren namelijk een totaalservice op het gebied van aanhangwagens en trailers. Daarom hebben we ook bewust de term ‘service’ aan onze bedrijfsnaam toegevoegd. Kwaliteit staat net zo hoog in het vaandel als service. Wij voeren dan ook het kwaliteitsmerk HAPERT: een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van aanhangers in de gewichtsklasse van 750 kg t/m 3500 kg.

De Premium HAPERT DEALER voor Drenthe

Pater Aanhanger Service is HAPERT dealer en heeft een groot verzorgingsgebied van Beilen,midden Drenthe, Westerbork, Assen, Emmen, Meppel, Ruinen, Zuidwolde, Kerkenveld, Coevorden, Dedemsvaart, en terug naar Hoogeveen. Wilt u graag meer weten over het assortiment aanhangwagens van HAPERT? Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over alle modellen. Samen gaan we op zoek naar een model, dat het meest geschikt is voor uw transportdoel. Zo weet u zeker dat uw HAPERT aanhangwagen aan al uw eisen zal voldoen.

BIJ PAS VINDT U ALTIJD EEN PASSENDE AANHANGWAGEN

Elke transportbehoefte is anders en vereist daarom ook vaak een specifiek soort aanhangwagen. Dat begrijpen wij als geen ander. Bij ons vindt u een uitgebreide selectie aanhangwagens en trailers, zodat wij altijd de passende oplossing kunnen bieden. Zijn uw wensen wat specifieker? Ook daarvoor bent u bij Pater Aanhanger Service aan het juiste adres. Vanuit onze werkplaats in Pesse, in de gemeente Hoogeveen, bouwen wij ook speciaalbouw aanhangers.

LAAT UW AANHANGER TIJDIG ONDERHOUDEN

Bij Pater Aanhanger Service staan service, kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Uw transport moet immers veilig en efficiënt verlopen. Daarom kunt u bij ons in Pesse alle soorten aanhangwagens en trailers laten onderhouden. Onze ervaren monteurs werken volgens de richtlijnen van BOVAG en FOCWA. Bij PAS weet u dan ook zeker dat uw aanhangwagen of trailer de werkplaats in Pesse weer in uitstekende staat verlaat.