Pater Aanhangwagen Service
Uw keuze:

VOOR HET VERVOER VAN .....

Toon als:

Voor de aanschaf van elk willekeurig merk aanhangwagen, bagagewagen, paardentrailer of motortrailer kunt u bij ons terecht.

Ook kunnen we - in onderling overleg- aanhangwagens zelf bouwen of aanpassen, zodat aan iedere specifieke wens kan worden voldaan.

Dit varieert van het aanpassen van een bestaande aanhangwagen tot de volledige productie inclusief RDW-keuring van een aanhangwagen.

Hier vindt u een overzicht van de verschilende aanhangwagen voor het vervoer van ......  welke wij tot op heden hebben gerealiseerd. 

Heeft u iets in gedachten, of wilt u nadere informatie over een speciaalbouwproject, laat het ons weten, samen komen we er vast uit.

Voor specificaties van de verschillende aanhangwagens kunt u kijken bij details en opties.

1.500,00Incl. btw

FIETSEN

Conditie
Nieuw
Type
Fietsenaanhanger

Fietsen waar en wanneer u wilt met de PAS-fietsenaanhanger.Deze aanhangwagen komt geheel uit eigen productie en kan daarom aan iedere specifieke wens worden aangepast.Of u nu op zoek bent naar een aanhangwagen voor (elektrische)fietsen, of voor het vervoer van een drie-of vierwieler, tandem of scootmobiel in combinatie met een gewone fiets,  wij maken de aanhangwagen die bij u past.Uiteraard kunnen we ook samen met u kijken naar de mogelijkheden om uw bestaande aanhangwagen geschikt te maken voor het vervoer van fietsen.

Details en opties