Pater Aanhangwagen Service
Pater Aanhangwagen ServicePremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

UW AANHANGWAGEN KOPEN BIJ PAS IN PESSE

Wilt u een nieuwe aanhangwagen kopen en zoekt u een betrouwbare leverancier in de gemeente Hoogeveen? Dan is Pater Aanhanger Service (PAS) in Pesse uw partner! Wij verkopen niet alleen de meest duurzame open en gesloten aanhangwagens, maar ook robuuste trailers, waaronder motortrailers, autotrailers, fietstrailers, paardentrailers en veetrailers. Daarnaast werkt PAS alleen met de beste merken: zo zijn wij bijvoorbeeld een Official Dealer van HAPERT Aanhangers. Ons dealergebied richt zich vooral op de regio’s Assen, Westerveld, Midden-Drenthe, De Wolden en Hoogeveen.

Dankzij ons grote assortiment hebben wij altijd de perfecte aanhangwagen voor u te koop staan. Ook voor op maat gemaakte aanhangwagens bent u bij ons in Pesse aan het juiste adres. Pater Aanhanger Service levert namelijk ook speciaalbouw oplossingen.  

AANHANGER HUREN IN ASSEN?

Pater Aanhanger Service heeft ook een uitgebreid aanbod van aanhangwagens en trailers, die speciaal voor de verhuur zijn bestemd. Soms heeft u nu eenmaal tijdelijk een transportmiddel voor achter de auto nodig: dan kan het huren van een aanhanger een praktische oplossing zijn. Onze verhuurservice is ideaal voor bedrijven en particulieren uit de regio’s tussen Hoogeveen en Assen.

Wij voorzien u graag in uw transportbehoefte en hebben dan ook voor ieder vervoer een passend huurmodel in de aanbieding. Zo kunt u bij ons een bakwagen, plateauwagen, schamelwagen, reclamewagen, bagagewagen, autoambulance of gesloten aanhangwagen van HAPERT huren. Of huur een speciale fietstrailer, motortrailer of paardentrailer bij PAS in Pesse.

DEALER VAN HAPERT AANHANGWAGENS

Komt u uit de omgeving van Pesse en bent u van plan om een HAPERT aanhangwagen te kopen? Wij voorzien graag in uw behoefte. Als Official Dealer voor de gemeente Hoogeveen en omstreken is PAS het adres voor HAPERT aanhangwagens. Dit kwaliteitsmerk bouwt de sterkste bakwagens, plateauwagens, kippers, autoambulances en gesloten aanhangers van Europa. Bezoek gerust onze showroom in Pesse, waar u samen met ons de gewenste HAPERT aanhanger kunt samenstellen. Of koop direct een showroommodel.

REPARATIE EN ONDERHOUD VAN AANHANGERS

De werkplaats van PAS is volledig uitgerust, om snel en efficiënt onderhoud aan uw aanhangwagen uit te voeren. Elke inspectie wordt volgens de richtlijnen van BOVAG en FOCWA uitgevoerd. Ook zorgen we ervoor dat alle aanhangers en trailers zo snel mogelijk weer de weg op kunnen. Wilt u ook een reparatie of onderhoudsbeurt laten uitvoeren? Maak dan gelijk een afspraak met de werkplaats van Pater Aanhanger Service in Pesse!